Netpublish Direct2lift

Direct2lift er en butikkløsning spesielt laget for å kunne kjøpe heiskort online. Om man har et key-card på et skisenter som har Direct2lift vil man kunne fylle opp kortet hjemmefra. Når du kommer til skisenteret er du klar for bakken og du slipper å stå i kø. Om man ikke har key-card kan man også kjøpe dette på internett. Dette gjør Direct2lift til en meget forbrukervennlig butikkløsning. All tid vil bli brukt i skibakken når man har mulighet til å betale for tjenester på forhånd. Direct2lift vil også gjøre det enkelt for forbruker og organisasjoner å kunne benytte seg av eventuelle rabatter.

For bedrifter som bruker Direct2lift er det flere fordeler. Salg og administrasjon av heiskort vil bli mye enklere og håndtere. Løsningen er direkte integrert med Skidata. Det er enkelt å organisere salget og på dette kan man spare tid og penger i forhold til administrasjon. Og når man viser seg som en brukervennlig bedrift allerede på internett vil dette være god reklame.

Direct2lift er derfor en løsning som er brukervennlig for både bedrift og forbruker. Nnet.no AS er en av få norske bedrifter som tilbyr denne tjenesten.

Løsningen støtter key-card, Swatch-klokker og Gore-hansker.

Referanser:
Uvdal Alpinsenter
Gaustablikk Alpinsenter
Norefjell Skisenter
Svarstad Skisenter
Rauland Skisenter
Lie Hornsjøveien (bomvei på Hafjell)
Mosetervegen (bomvei)
Volda Skisenter
Ålsheia Skisenter
Grong Skisenter
Kongsberg Skisenter
Oslo Skisenter
 
 
 


 
 
 
 


powered by netpublish