Netpublish Gallery

Netpublish Gallery er en god løsning for å publisere foto på internett. Løsningen er laget spesielt med tanke på å vise bildegalleri på nettsiden. Galleriet lager automatisk thumbnails av bilder slik at man slipper å inneha kunnskap om bildebehandlingsprogram for å kunne publisere bilder. Til hvert bilde har man mulighet til å skrive beskrivelser og kommentarer om man ønsker det.
 
Netpublish Gallery er en god måte å vise frem hva bedriften har å tilby. Mange kunder setter pris på å kunne se bilder fra bedrifter de skal opprette forbindelse til. Det gir også bedriften mulighet til å kunne vise frem flere sider av seg selv enn akkurat det man får formidlet i designet. Hvorfor ikke lage et skrytealbum som frister kunder til å ta kontakt med akkurat din bedrift?
 
Alle foto som lastes opp til Netpublish Gallery vil bli overført til publiseringsløningen Netpublish Editor slik at bildene umiddelbart vil bli tilgjengelig for bruk på nettsiden. Dette er både effektiv og tidsbesparende.

Formater som aksepteres av Netpublish Gallery er gif, jpg og png. Dette er det formatet de fleste digitalkameraer benytter så her er det bare å koble i ledningen, overføre og publisere.
 
 
 
 


powered by netpublish