Mobile


Netpublish Mobile er et produkt som gjør det enkelt og effektivt å komme i kontakt med kunder. Ved enkle tastetrykk kan din bedrift formidle beskjeder til kunder og ansatte. Alt du trenger er mobiltelefon og data/ internett.

Sendere og mottakere

For å bli mottaker av meldinger fra din bedrift må kunden selv melde seg på tjenesten. Dette gjøres ved å sende SMS til 1963 + bedriften kodeord + start. Man kan også bli abonnent ved å melde seg på bedriftens hjemmesider eller ved å kontakte bedriften og bli lagt inn manuelt. Når bedriften da sender ut et nyhetsbrev, kampanjetilbud eller lignende på SMS  vil alle som abonnerer på tjenesten motta aktuelle melding.

Administrasjon

Løsningen administreres på en enkel og oversiktlig måte. Markere, flytte og sende. Man velger en kategori og meldingen vil da bli sendt til alle som har meldt seg på i denne kategorien.
Det er også muligheter for å sende MMS til kundene. Dette gjøres ved at bedriften skriver en MMS på egen mobil og sender den til sin innboks. Meldingen vil da være ferdig formatert og klar for videresending.

Teknisk informasjon

Løsningen støtter SMS og MMS. Man trenger en mobil som håndterer MMS for å kunne sende MMS til kunder.Netpublish Mobile administreres i administratorgrensesnittet manuelt og oppdateres automatisk når kunder sender SMS for å abonnere på tjenester.

 Last ned informasjonen som PDF HER.


 

 
 


powered by netpublish